Tervezéskor, felújításkor a szelektálás, tárolás kérdése is szóba kerül. Sokan próbálják annyival elintézni, hogy “minden szobába bedobunk egy pax gardróbot”. Természetesen ruháinkat és holmin jórészét szekrényben tároljuk, de a rendezett otthon kialakítását és a tárolás megoldását nem ússzuk meg ennyivel.

Home Staging munkáim során kifejezetten a tárgyak elhelyezése, csökkentése kerül előtérbe. Több ügyfelem megkért, hogy a lakás felkészítés mellett segítsek neki átnézni, rendszerezni dolgait, mit vigyen magával az új otthonába és mitől váljon meg. 

Így a rendszerezés, tárolási tanácsadás is része a szolgáltatásaimnak. A három gyerekkel való tíz költözésem további tapasztalatokkal gazdagítanak. 😊

Választhatsz ONLINE TANÁCSADÁST:

Beszélgetés és fotók alapján történő tanácsadás, akár több lépésben. A korábban átküldött képeket megnézem, kialakítom a koncepciót, a javaslataimat, bármelyik neked kényelmes csatornán ezeket átbeszéljük. Személyre szabott tároló eszközöket keresek számodra, – első körben az otthonodban. 

Az online tanácsadás ára: 12.000 Ft

SZEMÉLYES TANÁCSADÁST is vállalok

Meglátogatlak az otthonodban, és fotók helyett egy körbesétálós, mindenhová bekukkantós személyes beszélgetés során vesszük sorra a lehetőségeket. A körülbelül két órás tanácsadás után már tudni fogod hogyan kezdd és merre indulj.

A személyes tanácsadást Budapest területén 20.000 Ft/alkalom -ért vállalom. Pest megyében 25.000 Ft (vidéki tanácsadás esetén egyéni ajánlatot adok)

Ha könnyebb neked, FOGOM A KEZED

Így együtt végezzük el a rendrakást, logikusan, rendszerekben gondolkodva vezetlek, segítek. Körülbelül 6 óra alatt látványos lesz az eredmény. Kipakolunk, válogatunk, átbeszéljük, rendszerezzük a holmikat, végül helyére tesszük a megmaradt dolgokat. Lakás méretétől és a felhalmozott holmiktól függően valószínűleg nem lesz elég egyetlen nap, de lendületet kapsz és látni fogod az alagút végét! 

Egy napi munkám díja: 40.000 Ft (a második napon 25%-os kedvezmény)