Az első lépés, miután megkerestél, hogy meglátogatlak az otthonodban, hogy megbeszéljük mit szeretnél.

Segítek akkor is, ha csak egy kicsit változtatnál. Tanácsot adok, színekről, bútorok elhelyezéséről, helyiségek funkcióiról, új bútor vásárlásához, tervezéséhez. Ötleteket kapsz a kiegészítőkkel kapcsolatban, ha csupán unod a régit, vagy valami nem jól használható. Átgondolom veled a tereket, a szokásaidat. Átnézzük, hogy mitől válj meg, mivel teheted egységessé a vegyes stílusú darabjaidat.

Hívj akkor is, ha csak egy-egy helyiséget szeretnél felújítani, átalakítani. Konyha, fürdőszoba tervezés, burkolat kiosztás, bútor tervezés. Szoba, előszoba, nappali esetén új színek, új kiegészítők, új bútor tervezése.

Keress meg, ha átalakítasz, felújítasz, a kivitelezést rábíztad egy vállalkozóra, de szükséged van tervrajzokra, bútor tervekre, látványtervre. A kivitelezést itt te oldod meg, de a folyamat során természetesen segítek, ha szükséged van rá.

Vállalom új építkezések, régi lakások, házak, irodák felújítását tervezését egészen a kivitelezés kulcsrakész állapotáig. Ebben az esetben az együtt kialakított végleges tervek alapján a kivitelezéstől a vásárlások lebonyolításáig semmivel sem kell foglalkoznod. Tartom a kapcsolatot a kivitelezővel, ellenőrzöm a munkálatokat, az ütemezést, a minőséget. Igény esetén a beépítendő anyagokat, bútorokat megrendelem, kiszállíttatom, miközben természetesen folyamatosan egyeztetünk.

HOME STAGING szolgáltatásomat akkor vedd igénybe, ha el szeretnéd adni lakásodat, házadat! E technikát alkalmazva, olcsó trükkökkel, apró praktikákkal, sokkal gyorsabban és a legmagasabb piaci áron értékesítheted ingatlanodat. Megmutatom, hogy mit rendezz át, hogyan pakolj el, mi az a minimális kiadás, amivel piacra készülő lakásodba azonnal beleszeret a vevő. Segítek, hogyan, honnan, mikor fotózz! Igény esetén profi fotók készítését is vállalom.

Ha NEM ELADNI, HANEM VENNI szeretnél, a kiszemelt lakást együtt megnézzük, segítek feltárni az adott lakás valódi műszaki állapotát (gépészet, villanyvezetékek, nyílászárók állapota stb.) elmondom hogyan alakítható, milyen lehetőségeket rejt.

Írj, hívj, kérj ajánlatot! Az árakról bővebben tájékozódhatsz ITT

Igény esetén kollégáim kinyomtatott valós piaci értékbecslést, teljes műszaki állapot felmérést és energetikai tanúsítványt készítenek.